Praktisch

Marleen Mertens

Rust, empathie en warmte. Van die eigenschappen hou ik. Vanuit deze bezieling werk ik. En vanuit verbinding.

Als bemiddelaar en coach bied ik ruimte aan de mensen waar ze tot rust kunnen komen en waar ze weer in staat zijn om keuzes te maken en beslissingen te nemen die kloppen voor hen. Dat ze weer verder kunnen, op welk pad ook, soms schuifelend stapje voor stapje, soms met een grote stevige sprong ineens.

Als scheidings- en ouderschapsbemiddelaar heb ik veel ervaring. Zowel met mensen die via een EOT willen scheiden als met ex-partners die hun ouderschap willen regelen tot ook met mensen die via de rechter naar bemiddeling worden verwezen. Ik zie er de weg die de mensen afleggen en ga met hen na wat hen hierbij kan helpen. Soms is dit duidelijke informatie en structuur, soms is dit dat zaken uitgesproken worden, soms is dit afstand, vaak is dit een gezien worden in wat men gedaan en betekend heeft zodat men kan loslaten en heel vaak is dit een combinatie van dit alles.

Als coach begeleid ik de mensen graag op hun zoektocht. Ik vind het mooi om zie hoe mensen tot inzichten komen, verbanden leggen, acties ondernemen en wat dit met hen doet. Ik heb de weldaad van coaching zelf ook meegemaakt en geef dit graag door.

Ik ben economiste, antropologe, bemiddelaar en coach en ben blij met deze mix van analyse en structuur, oprechte nieuwsgierigheid naar de andere, aandacht voor de juiste inhoud, empathie en zorgzaamheid.

En tot slot en niet in het minst ben ik moeder van twee zonen.

Contactinformatie

  • Email: marleen.mertens@eris-bemiddeling.be
  • GSM: (+32) 0477 / 73 75 14
  • Adres:
    Hekers 20
    9052 Gent

  • Economiste
  • Antropologe
Copyright © 2011 BlackTec. All rights reserved